Loading map...
 Home    Creatieve gezellige feestjes

Creatieve gezellige feestjes

ZH, Leidschendam
Creatief
  • 464
  • 0
Neem contact op!
Neem contact op!
Direct Mailen

Vier je kinderfeestje bij de Creatieveling

De Creatieveling organiseert diverse creatieve kinderfeestjes. Tijdens een feestje van de Creatieveling gaan jullie samen gezellig aan de slag. Iedereen gaat met een mooi eindwerk naar huis er kan gekozen worden uit diverse materialen en technieken.

Samen maken we een mooie fotolijst, versieren we een tas of schort of gaan we met mozaïek aan de slag!
Tijdens alle feestje wordt voor iets lekkers en wat te drinken gezorgd.

Ze kunnen met alle materialen bij je thuis komen, je hoeft niets voor te bereiden. Ook kunnen feestjes plaatsvinden bij het gezellige restaurant Kapitein Haak in Leidschendam. De feestjes zijn dan inclusief een heerlijk kindermenu. Met alle allergieën kan rekening gehouden worden. Je hoeft alleen de uitnodigingen nog maar te versturen!

Naast een creatief feestje biedt de Creatieveling diverse thema feestjes aan.

Meidenfeestje

Tijdens het meidenfeestje mozaïeken we een leuk sieradendoosje. De zijkanten van het doosje maken we helemaal mooi af met een schildering. We eten lekkers met roze en glitters en drinken kinderchampagne. Tussendoor doen we een leuk spel. Aan het einde neemt iedereen het doosje mee naar huis, met een leuke verassing erin en een meiden-knutsel-diploma. Tijdens het feestje kunnen wij leuke foto’s maken die later worden opgestuurd. Duur: 2,5 uur Leeftijd: Vanaf 8 jaar, in overleg en kleine groep jonger mogelijk.

Flitsend fluitend vogelfeestje

Tijdens dit feestje mozaïeken we een mooi vogelvoederhuisje. We doen een gezellig spel en eten bijpassend  lekkers. Samen zorgen we ervoor dat de vogeltjes niet alleen een mooi huisje krijgen, maar ook iets te eten voor in het vogelvoederhuisje. Aan het einde neemt iedereen het vogelvoederhuisje mee naar huis, met vogelvoer en een vogel-knutsel-diploma. Tijdens het feestje kunnen we leuke foto’s maken die later worden opgestuurd. Duur: 2,5 uur. Leeftijd: vanaf 8 jaar, in overleg en kleine groep jonger mogelijk.

Maar er is nog veel meer mogelijk.
http://decreatieveling.tk/

Kenmerken

Jongen
Meisje
Binnen
Buiten
Thuis
Op locatie

Misschien vind je dit ook een leuk idee?